9/28/2016

ARKEEN TOTUTTELUA


Reilu viikko sitten sunnuntaina, vierailimme toisen perheen kanssa Grottes de Han nimisessä paikassa. Siellä kävimme tippukiviluolassa ja eläintarhassa. Se ei mitenkään kovin ihmeellinen paikka ollut, mutta ihan kiva tapa viettää päivä, varsinkin kun säässä ei ollu mitään moittimista.


Lähiaikoina ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä tapahtunut.  On vaikea itsenäisesti mitään kovin ihmeellistä tehdä, sillä lähialueella ei ole oikein mitään. Ainoa julkinen liikenne mitä alueelta löytyy on yksi bussi aamulla kouluun ja yksi sama bussi iltapäivällä takaisin. Vaikka koulu loppuisi kahdelta tai kolmelta menee bussi vasta varttia yli neljä. 

 Kuitenkin näin kuukauden jälkeen Belgiassa voin sanoa, että asiat ovat menneet paremmin kuin ikinä osasin odottaa. Perhe on ollut todella ihana, eikä minkäänlaisia ongelmia ole esiintynyt. Kieli alkaa pikkuhiljaa kehittymään. Arkeen alkaa pikkuhiljaa tottua ja belgialaisia tuttavuuksiakin on jo ehtinyt syntyä. 


Viime lauantai kului Walibissa (belgialaisessa huvipuistossa) muiden YFU:n vaihto-oppilaiden kanssa. Päivä oli kaikin  puolin kiva, mutta sieltä onnistuin ottamaaan mukaan flunssan. Sunnuntai, maanantai ja tiistai meni sitten kotona flunssaisena. Tänään olin taas koulussa, mutta vielä yritetään parantua. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti