8/30/2016

LE PREMIÈRE SEMAINE ÉTAIT RAPIDE


Ensimmäinen viikko on takana ja toista viikkoa jo mennään. Koulu alkaa viikon päästä keskiviikkona eli vielä viikon saa ottaa rennosti. Viime viikon torstaina alkoi YFU:n valmennusleiri, jonka host-äitini oli kokonaan unohtanut. Pakkasin sitten tavarat 10 minuutissa ja ajettiin Liègeen. Selvisin kuitenkin viikonlopusta ja siellä sain lisää tietoa tulevasta vuodesta ja uusia kavereita. Meitä on aivan mahtava porukka Belgiassa ja en malta odottaa tulevia tapahtumia heidän kanssaan.


Pikku hiljaa alkaa jo tottua Belgian tavoille, vaikka Ranska ei vielä oikein sujukkaan. Ymmärrän usein mistä puhutaan, mutta silti löydän itseni todella usein aivan pihalla siitä mitä tapahtuu. Tekemistä on välillä vaikea keksiä, sillä koko host-perheeni käy töissä. Kuitenkin perheen äiti suunnittelee onneksi kaiken laista ohjelmaa vapaa-ajalle.

Sunnuntaina, kun saavuttiin kotiin YFU:n valmennusleiriltä, oli host-äitini unohtanut avaimet. Asia kääntyi, kuitenkin positiiviseksi, kun lähdimme hakemaan avaimia host-isältäni, joka oli eräänlaisessa kuumailmapallo tapahtumassa. Jäimme seuraamaan tapahtumaa, joka oli todella hieno.


Tänään ja eilen olen lähinnä levännyt kotona. Huomenna olemme lähdössä koko perheen kanssa Namuriin ja sunnuntaina mikäli sää suo pääsen itsekkin lentämään kuumailmapallolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti