6/20/2016

SALUT !

Ehkä hyvä tapa aloittaa koko projekti on kertomalla jotain itsestäni. Olen siis 16-vuotias tyttö Espoon perukoilta, joka päätti uhkarohkeasti valita ensi vuoden asuin maaksi Belgian (toisin sanoen smurffimaan, kuten kaverini tykkäävät sanoa). Vietän siis ensivuoden ranskankielisessä Belgiassa maistellen suklaata ja tutustuen uudenlaiseen kulttuuriin. Kokemus tulee varmasti olemaan haastava perisuomalaisen sisäänpäinsuuntautuneen luonteeni takia. Oikeastaan olen vain ujo. Kuitenkin kun sen yhdistää kieleen jota ei kunnolla osaa, on lopputulos aika kaamea.

Mutta vaihtotunnelmista lisää myöhemmin ja haluan kertoa hieman tämän blogin ideasta. Bloggaaminen ei ole minulle täysin uutta puuhaa, vaan sitä on tullut silloin tällöin harrasteltua huonoin tuloksin. Kuitenkin pitkäaikainen haaveni on ollut ottaa itseäni niskasta kiinni ja pistää kunnon blogi pystyyn. Tavoitteena  olisi pistää pystyyn blogi, jossa on yhdistetty vaihtariblogien ja lifestyle blogien parhaat puolet. On siis luvassa vaihtofiiliksiä (tarinoita epäonnistumisista, vinkkejä, yms.) ja lifestyle blogien tyyliin asupostauksia ja ostosten esittelyä.

Intohimoisena valokuvaajana ajattelin myös tuoda kehiin parhaimmat otokset ja niitä saatte ihailla postauksien lomassa ja mahdollisesti erillisinä valokuvauspostauksina. Itseasiassa uskon, että valokuvat tulevat kokoamaan suurimman osan postauksistani, heikon kirjoitustaitoni vuoksi. (itse myös laiskana lukijana myönnän etten oikeasti suurinta osaa seuraamistani blogeistani lue, vaan enemmänkin selailen kuvia) Rakkauteni ruokaan saattaa myös näkyä blogissani reseptivinkein. 

Jään itsekkin innolla odottamaan, kuinka onnistun tässä tavoitteessani ja toivon, että tekin siellä ruudun toisella puolella seuraatte matkaa kanssani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti